Lukštentos kanapių sėklos: kaip valgyti?

Šiais – gajų ekologijos idėjų ir sveikos gyvensenos mados – laikais superfood terminas tikriausiai girdėtas daugeliui. Tai štai – juo apibūdinti tikrai galime šviežiai lukštentas pluoštinių kanapių sėklas. Skoniu jos labai primins kedro riešutus, tad bus ne tik maistingos, tačiau ir gardžios. Du viename – kodėl gi nepabandžius, tiesa? O kur dar įspūdingas pluoštas teigiamų jų savybių!

Kuo gali būti vertingos kanapių sėklos?

Šviežiai lukštentas kanapių sėklas pelnytai galime vadinti maistingiausiais augaliniais baltymais. Negana to, jos turtingos ir tokių medžiagų kaip omega rūgštys bei platus spektras organizmui svarbių mikroelementų.

Galima lukštentų kanapių sėklų nauda akcentuojama imunitetui, dailiai odos išvaizdai ir gerai būklei, plaukų grožiui, jas gali įvertinti ir norintys numesti svorio, mat sėklos suteikia sotumo jausmą, dėl ko nesinori užkandžiauti. Negana to, kanapių sėklos gali būti naudingos žarnynui, virškinimo sistemai, širdies veiklai bei kraujotakai. Tyrimai rodo ir tai, kad kanapių sėklos gali mažinti sąnarių bei kaulų skausmą.

Kanapių sėklos nuo nemigos? Taip! Svarbu tai, jog šios sėklos neturi migdomojo poveikio, tačiau jos gali padėti nurimti, atsipalaiduoti, atsikratyti streso ir užmigsite lengviau, miegas bus kokybiškas.

Tai tik nedidelė dalis galimos kanapių sėklų naudos organizmui, grožiui, sveikatai ir puikiai savijautai. Jei susigundėte išbandyti, nedvejodami papildykite savo virtualų pirkinių krepšelį.

Lukštentos kanapių sėklos ir jų vartojimo būdai

Jei norite į savo racioną įtraukti šviežiai lukštentas kanapių sėklas, jas galite kabinti tiesiog šaukšteliu ar dėti į daugelį patiekalų.

Kanapių sėklos puikiai tinka berti į salotas – jos suteiks malonų riešutų poskonį ir drauge organizmas gaus gerą dozę vertingų medžiagų. Taip pat mūsų parduodamas kanapių sėklas galite dėti į pusryčių košes, įmaišyti į sveikuoliškus kokteilius, į mėsos, daržovių troškinius, jos tobulai tiks pagardinti užtepėles, padažus, taip pat nesivaržykite jų berti ir į desertus bei į kitus patiekalus.

Šviežiai lukštentas kanapių sėklas pabandykite vartoti ir dar vienu pavidalu – pieno. Iš jų gaminamas itin gardus, o svarbiausia – natūralus ir sveikas augalinis pienas.

Žinoma, kanapių sėklas galite valgyti ir vienas.

Dėl kedro riešutus primenančio skonio šios sėklos patinka net vaikams. Taigi drąsiai šių sėklų galite dėti į vaikams skirtus kokteilius, košes ar kitą maistą. Neretai baiminamasi su kanapėmis siejamo svaiginamojo poveikio, tačiau būtina žinoti, kad šie produktai visiškai neturi THC – taigi jokio psichotropinio poveikio. Drąsiai šviežiai lukštentų sėklų duokite vaikams – taip jų organizmą papildysite lengvai virškinamais, natūraliais ir sveikais baltymais.

Kur pirkti geras kanapių sėklas?

Kai kurie dar baiminasi pirkti internetu, tačiau virtualioje erdvėje apie pardavėją ir jo produkciją galite sužinoti net kur kas daugiau nei apsilankę fizinėje pardavimo vietoje. Šviežiai lukštentas kanapių sėklas siūlome įsigyti mūsų e. parduotuvėje. Prekės išsamiai aprašytos, yra daug jas išbandžiusių atsiliepimų bei vertinimų, pateikiama tiksli kaina, vartojimo ypatumai ir daug kitos naudingos informacijos. Pirkite saugiai bei patogiai.

Šias kanapių sėklas lukštename prieš pat siunčiant, siekiant maksimaliai išlaikyti produkto šviežumą.

Kaip laikyti šviežiai lukštentas kanapių sėklas?

Pasirūpinkite, kad šviežiai lukštentos kanapių sėklos būtų sandariai uždarytos. Laikykite pakuotę lentynoje arba spintelėje. Tiesa, atminkite, kad produktą geriausia suvartoti daugiausia per tris mėnesius.


Leave a comment

Grįžti į viršų