Kanapių sėklos padės kovoti su nemiga!

Ką esate girdėję apie kanapių sėklas? Vieni, tikime, išvardys pluoštą jų privalumų, kiti pasakys, jog teko apie jas girdėti, tačiau tikrai atsiras ir tokių, kurie nebus nei bandę, nei girdėję. O mes šįsyk išsamiau paminėsime galimą kanapių sėklų pagalbą kovojant su nemigos problema.

Kuo išskirtinės kanapių sėklos?

Kanapių sėklos yra kanapių augalo dalis, perėmusi daug gerųjų jo savybių. Mūsų kanapių sėklos gaunamos iš pačių auginamų kanapių, tad drąsiai galime tvirtinti, jog tai – aukštos kokybės maisto papildai, savyje sukaupę įspūdingą kiekį vitaminų, mineralų ir kitų vertingų medžiagų. Nenustebkite išgirdę šias sėklas vadinant „žarnyno šluota“.

Kanapių sėklos prieš nemigą: kas nugalės?

Nors šiuolaikiniams žmonėms būdingas aktyvus gyvenimo būdas, visgi daugelis dėl įtempto ritmo, streso susiduria ir su nemigos problema. Negalėjimas užmigti, dažnas nubudimas yra nemalonus vieną naktį, tačiau kai vargina kur kas dažniau, tai tikrai skatina ieškoti priežasčių ir efektyvių priemonių, kaip sau padėti.

O ar esat girdėję apie kanapių sėklų poveikį prastam miegui? Kaip manote, ar šio augalo sėklos privers nemigą „sudėti ginklus“?

Savyje turėdamos didelius kiekius kalio ir magnio šios sėklos, tikėtina, teigiamai veikia nervų sistemą, padeda susidoroti su stresu, nerimu ir nuovargiu, tad tampa lengviau atsipalaiduoti prieš miegą. Juk ne paslaptis, jog nerimas, stresas yra bene dažniausios priežastys, kodėl sunku užmigti.

Tiesa, kalbant apie galimą kanapių sėklų poveikį miego kokybei labai svarbu paminėti tai, jog pačios sėklos neturi migdomojo poveikio, neveikia kaip psichotropinė medžiaga, todėl yra legalus produktas. Jos tiesiog galimai padeda atsipalaiduoti, dėl ko lengviau atsiriboti nuo neramių minčių, ir pasinerti į miegą.

Kuo dar kanapių sėklos gali būti vertingos?

Šios sėklos yra baltymų, omega rūgščių, skaidulų, vitaminų bei mineralų šaltinis, tad tikrai galima numanyti, jog jos vertingos ir galimai turi platų spektrą naudų sveikatai ir gerai savijautai.

Teigiama, jog pluoštinių kanapių sėklos gali būti naudingos imunitetui, žarnyno veiklai, visai virškinimo sistemai, taip pat ir širdies darbui. Šias sėklas mielai išbando ir pakartotinai įsigyja norintys mesti svorį, nes jos suteikia sotumo jausmą, tad padeda suvalgyti mažiau maisto be didelių pastangų ir savęs kankinimo. Itin vertinama galima kanapių sėklų nauda odai ir plaukams.

Kanapių sėklų paruošimas

Mūsų kanapių sėklos nereikalaus jokio specialaus paruošimo – jos supakuotos į ekologiškas pakuotes ir yra paruoštos naudoti. Jas galite valgyti vienas arba berti į mėgiamus patiekalus. Puikiai tiks į salotas, užkepėles, troškinius, sriubas, sveikuoliškus kokteilius ir kt.

Kanapių sėklos savo skoniu primena kedro riešutus, todėl patiekalams suteiks gardų „atspalvį“, o jų paragauti masina net ir maistui išrankius mūsų mažuosius.

Kur pirkti geras kanapių sėklas?

Nusprendę į savo racioną įtraukti kanapių sėklas dažnas svarsto, kur geriausia jas pirkti. Mes siūlome pasikliauti pardavėjais, kurie prižiūri visą šių sėklų kelią: nuo augalo daigo iki galutinio rezultato – sėklų. Kadangi tokį procesą prižiūrime ir mes patys, į jį sudedame daug meilės, todėl esame garantuoti savo produktų kokybe ir džiaugiamės, kad galime tuo dalytis su Jumis.

Pirkti mūsų e. parduotuvėje bus labai patogu, nes tiek kanapių sėklos, tiek kiti produktai išsamiai aprašyti, pateiktos tikslios kainos, daug produktus išbandžiusių pirkėjų atsiliepimų, yra ir vartojimo ypatumai bei kita informacija.

Mūsų e. parduotuvėje pirksite saugiai, patogiai ir operatyviai. Mes pasirūpinsime ir sklandžiu bei greitu Jūsų pirkinio pristatymu.


Leave a comment

Grįžti į viršų