SĄMONINGUMAS


Mes esame už sąmoningumą. Kuriame produktus tiems, kam šiai dienai jų išties reikia. Stengiamės, rašome postus, daug dalinamės mugių metu, tam, kad pasidalinti visa turima informacija ir, kad turimos žinios pasiektų kuo daugiau žmonių, kuriems šių produktų reikia.

Tuo pačiu mes neesame už aklą vartotojiškumą, mums svarbu, kad mūsų produktus įsigytų žmonės, kurie juos vartos, kurie juos vartos kuo šviežesnius, kokybiškesnius ir gaus ištiesų kuo daugiau jiems naudingų medžiagų.

Mums taip pat svarbu, kad žmonės ieškotų ir šakninių savo prastos sveikatos, ar būsenos priežasčių. Vieni mūsų kanapių sėklų produktai palaikantys gerą savijautą, stiprinantys imunitetą, tokie kaip šviežiai spaustas aliejus, šviežiai gamintos lukštentos sėklos ar baltymai, kiti, tokie kaip labai aukštos kokybės žiedų arbata ar jų ekstraktai, gali padėti ūminėse situacijose, nuraminti stresą, padėti geriau išsimiegoti. Bet jei jus kankina nemiga ar turite nuolatinį nerimą, visgi padėjus sau nuraminti ūminę padėtį natūralių preparatų pagalba, labai kviečiame ieškoti ir pirminių šiuos simtomus sukėlusių priežasčių.

Mūsų požiūris holistinis ir mums svarbu kokioje visuomenėje mes gyvename ir ką mes kuriame. Taip, pinigai ir atlygis už mūsų darbą mums yra labai svarbūs, bet dar svarbiau kokioje aplinkoje mes patys dirbame, gyvename, kokį sąntykį, rytojų kuriame.

Mes patys taip pat nuolatos ieškome kuo natūralesnių priemonių sau ir jas testuojame, bet šalimais nuolatos gilinamės ir į viso kas mumyse kyla gilumines šaknis. Norint išrauti netinkamą įprotį sukeliantį negalavimus, turime ieškoti būdų kaip išrauti jo šaknis. Kaskat bandant tik nugenėti lapus, jie vėl ir vėl atželia ir kaskart gausiau. Gyvenat kaime, patikėkit, jau ką žinom, tai žinom. 😃

Ir jei jaučiasi, kad šis mėnesis per daug intensyvus, per daug jautrus, nepamirškite savim pasirūpinti, pajausti ko dabar šią akimirką jums reiktų labiausiai. Leiskite sau atsitraukti nuo įvykių sūkurio ir pabūti ramybėje, pasižiūrėti į viską iš šono, paklausti savęs ar tikrai jums to reikia. O tuomet pajauskit gal šią akimirką jums geriausia būtų rami valandėlė sau, be jokių technologijų su raminančios arbatos puodeliu, gal išeiti į mišką pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru, o gal pasilepinti SPA malonumais. O gal pabandyti sau padėti nurimti su keliais lašeliais kanapių ekstrakto. Jei žinote, kad buvimas gamtoje ar sportas padeda, bet vis sunku prisiruošti išeiti, pradėti, prieš išeinant į lauką ar treniruotę, įsilašinkite vieną lašelį kanapių ekstrakto. Jis gali padėti jums geriau prisiminti šią gydančią sielą akimirką ir išsiugdyti gerą įprotį. Jis gali padėti, kitą kartą daug lengviau prisiminti ko jums reikia, kai pvz. persidirbate. Kviečiame sustoti ir tyrinėti save, stebėti, mokintis pajausti.

Linkėjimai, Strazdiečiai! 😊🌳🪶

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.

Grįžti į viršų