DOVANA MAMAI. SĄMONINGAS LAIKAS KARTU. 🌷💐🌷


Jau visai netrukus, šį pirmąjį gegužės sekmadienį, MOTINOS DIENA. 🌷💐🌷 Ar jau pagalvojote kaip pasveikinsite ir ko palinkėsite savo brangiausiam žmogui šioje žemėje? Gėlės, turbūt pirmiausiai kas ateina į galvą, tai neatsiejama šios dienos puošmena. Juk MOTINA, tai visų pirma moteris, kuri dovanodama gyvybę pati pražysta pačiomis gražiausiomis ir ryškiausiomis saplvomis, kokiomis tik gali tą akimirką. O pavasaris ir nauja gyvybė, naujas ciklas, juk taip šalia. 🪴🪺🌼⭐️🌞

Žinote ką, pasufleruosime, ką dar itin gražaus ir vertingo galima padovanoti MAMAI. 🌞🥗🥑🍅🫐🫒 Padovanokite jai SĄMONIGĄ LAIKĄ, DĖMESĮ ir spalvotą MAISTO DUBENĮ užkrautą sveikata, meile ir dėkingumu. Jei yra galimybė gaminkite maistą kartu ir sąmoningai skirtkite kuo daugiau laiko tiesiog ją išgirsti. Užduokite klausimą kuo ji gyveną, kaip jaučiasi šią akimirką ir klausykite jos be komentarų, be nutraukimų bent jau 5 ar 10 minučių. Tik palaikykite girdinčią erdvę. Būti išklausytai ir išgirstai išties didelė dovana. Jei gaminti kartu galimybės nėra, pagaminkite patys kažką skanaus, vertingo ir tiesiog šį maistą užkraukite savo linkėjimais ir padovanokite vėliau. Jei nėra net kaip padovanoti, tuomet pagaminkite su visais linkėjimais ar mažiausiai kuo, tai dėkingumu už gyvybę ir patys skirkite sąmoningo laiko sau apmąstymams, bevalgant šį maistą. Pabūkite su mama, lyg ji būtų šalia ir pabandykite ją išgirsti. Sąmoningas dėmesys ir minties nukreipimas, meilės gydanti energija, patikėkit, išties persiduoda ir kuria stebuklus. Šio gimties ryšio stiprios energijos negali pakeisti jokie gyvenimo vėjai.

🌿🌷 Pavasaris visuomet kvepia pirmaisiais žiedais ir jėgas atstatyti kviečia per žaliuosius daigelius ar žalėsius. Dabar tas laikas kai vėl taip norisi išbėgti į pievą pienių lapelių, dilgėlių viršūnėlių, garšvų ar tiesiog užsukti į turgų pilną gaivos, spalvų ir salotų. Jei nežinote ką gaminti, gaminkite tiesiog gaivių salotų dubenį. Gardinkite jas mūsų ŠVIEŽUTĖLIU KANAPIŲ ALIEJUMI ir NUOSTABIAI SKANIOMIS LUKŠTENTOMIS KANAPIŲ SĖKLYTĖMIS. Tai greita, maistinga ir išties sveika.

🌿🌷 Na, o pati, pati paprasčiausia dovana, mūsų SVEIKI KANAPIŲ PRODUKTAI, kurie jau ir iš mūsų iškeliauja ne tik itin kokybiškai pagaminti, bet ir užkrauti šia, visa šviesiausia energija ir linkėjimais JUMS.

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.

Grįžti į viršų