MEILĖS SAVAITEI PAMINĖTI


❤️ Tai gi, Šiandien MEILĖS DIENA.❤️ Kaip skambu ir smagu! Puiki proga šiek tiek pakalbėti apie sąntykius. Gal tai ir atsivežtinė šventė? Gal kas ir paburba, juk ar nereikia mylėti kiekvieną dieną? Bet jei atvirai? Argi taip ištiesų yra? Ar tikrai benardydami savuose rūpesčiuose mes neužmirštame meiliu žodžiu paglostyti savo artimiausių ir antrų pusių? 

❤️ O kaip apie meilę sau? Juk pirmiausia reikia pradėti nuo jos. Ar nepamirštame savimi pasirūpinti, save palepinti ir pasakyti sau, kad esu gausa gausoje ir jau esu pakankama/ pakankamas vien dėl to, kad šioje žemėje esu.


❤️ Beje kaip jūs kuriate savo gražius, darnius sąntykius? Net ir su savimi? Juk kol nėra daurnaus sąntykio su savimi, retai pavyksta harmoningai sutarti ir su kitais. Kas Jums padeda iš rutinos sugrįžti į dėmesingumą ir meilę?? Ar esate atsakę sau į šį klausimą? 


🌿Mums, labai padeda spa malonumai, masažai, aišku saulės vonios, vanduo, jūra. Jei žiema, pirtis taip pat puiki vieta nusimesti rūpesčius ir pirmiausiai pradėti save jausti kūne.

🌿Pasivaikščiojimai, taip, gamtoje, lėtai įsižeminant. Padeda ir aktyvesnis sportas ir šokis, ir judesys.

🌿Filmai ir jie mus padeda pamatyti kažką vertingo. Tuomet, jų aptarimai taip pat įsuka į bendrystę.  

🌿Vėliau, susigrąžinus pirmiausiai save ant žemės, padeda ir šilti, empatiški pokalbiai prie arbatos puodelio, (kad ir kanapių) prie atpalaiduojančios muzikos. Tikrai dar mokomės ir mes, nes tai neišsemiama tema ir nuolatinis meistrystės ugdymas. Ką kalbėti, kaip kalbėti taip pat labai svarbu žinoti, kad sukurti ryšį, o ne jį atitolinti. Labai svarbu, kalbėti tik apie save, apie savo jausmus ir jokiu būdu neliesti žodžiais kito.

🌿Pasidalinsiu vienu tipsu, žaidimu, kaip sukurti ryšį, kurį išgirdome Arno Markevičiaus seminare poroms. Atsisėskite vienas prieš kitą pakankamai arti, taip, kad beveik kojos susiliestų ir apie 15 min. jei išeina ir ilgiau, kokį pusvalandį, valandą, vienas kitam, pakaitomis uždavinėkite klausimą. "O ko tu trokšti šią akimirką labiausiai?" ir pasižiūrėkite kas iš to išeis. Atsakinėkite nuoširdžiai, bet spontaniškai, labai ilgai negalvodami.

🌿Šią savaitę net dvi gražios šventės. Viena mūsų akimis apie meilę sau ir savo mylimiesiems. Kita, VASARIO 16 d. apie meilę savo žemei, kraštui ir jos gerovę kuriantiems žmonėms.

Tad mylėkime, kurkime kokybišką ir harmoningą sąntykį. 
Šilčiausi linkėjimai, su meile Eglė iš Strazdų.🌿🍓🍵🤗

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.

Grįžti į viršų