KETO KOKTEILIS ir KANAPIŲ BALTYMAI


😃🙌🍹BALTYMINIS KOKTEILIS, labai KETO, su šaldytomis UOGOMIS. Tokius, mes patys, dabar geriame mažiausiai tris kartus per savaitę. Labai gerai pusryčiams ar vietoje kito maisto, kai nėra laiko pasigaminti ar kur kokybiškai pavalgyti. Taip pat po treniruočių ar aktyvesnio laiko.
.
Tai gi, ko mums reikės?
.
☝️🌿😀 Aišku, mūsų 1 🥄 šaukštas ŠVIEŽIAI GAMINAMŲ KANAPIŲ BALTYMŲ -  ir 1-2 🥄 🥄  šaukštai LUKŠTENTŲ SĖKLŲ.
.
Tuomet bazė: AVOKADAS, KOKOSO GRIETINĖ ir UOGOS. 🥑🥥🫐🍓
Uogas naudojame kuo rūkštesnes: juodieji serbentai, avietės, gervuogės.
.
🥄💧Tuomet įsimaišome ir gero kolageno šaukštą.
Žiupsnelis Ceilono CINAMONOApie 4 - 6 lašai STEVIJOS saldiklio, jis visai neturi angliavandenių.
Kam norisi rūgščiau ir labiau panašaus skonio į kefyrą, tai dar įsilašinkite citrinų sulčių.🍋
.
☝️🥄Tuomet dar vienas labai svarbus ingedientais, tai MTC kokosų aliejus. Jo įsipilame po 1 mažą šaukštelį vienam žmogui. Jį naudojame mes ir savo CBD aliejaus formulėje. Būtent jis labai gerai ir greitai išnešioja mums reikalingas medžiagas po mūsų ląsteles.
.
💫🍹Tuomet kad nebūtų toks tirštas dar įpilame šiek tiek vandens. Žiūrėti pagal save ir viską sumalame su blenderiu. Susipilame į mums patinkančią taurę ar desertinį indą ir dar įmaišome gerą šaukštą uogų. Jei kokteilį gaminomės su serbentais, tai dabar pvz. įsidedame aviečių.🍓
.
🤔Kas dar. Ant viršaus pasibarstome keletą patraiškytų, skrudintų kakavos pupelių, 👌lukštentų sėklų ir kokoso drožlių. Galima ir tiesiog šiek tiek pasmulkinto 85% juodo šokolado.
.
Štai ir mūsų šedevras. 😁🖐Beje, šio recepto bazę mes gavome iš Tautvilės Šliažaitės. Labai ačiū jai už tai. Kaip minėjau, mes su Titu šiuo metu maitinamės keto mityba ir būtent, su Tautvilės priežiūra. Taip, žadėjau, ir vėliau būtinai pasidalinsiu kaip mums sekasi ir kodėl tai darome.
.
Šis kokteilis mums labai patinka tuo, kad jis ir nuostabus maistas ir dažnai jį valgome kaip desertą. Čia gauname ir mums taip reikalingų baltymų ir reikalingą kiekį sveikų reibalų savo smegenims.
Na, eksperimentuokite, kurkite, bandykite. Kiekvieno skonio receptoriai skirtingi, tad susikalibruoti turime kiekvienas pagal save.
.
Skanaus ir visiems sveikatos.
Linkėjimai iš Strazdų virtuvės.
Eglė. 🌿

Leave a comment

Grįžti į viršų